in

Eateries India Kidul Top: Nemokake sing paling apik saka Masakan

Pambuka: Wisata Kuliner India Kidul

Masakan India Kidul wis nggawe tandha penting ing pemandangan panganan global, kanthi rasa unik lan macem-macem sajian. Masakan kasebut ditondoi kanthi nggunakake sega, lentil, rempah-rempah, lan klapa, sing menehi rasa sing khas kanggo panganan. Panganan India Kidul ora mung babagan kari pedhes lan sambar; wis Uploaded sungguh saka vegetarian lan non-vegetarian pasugatan sing worth nyoba.

Yen sampeyan seneng panganan lan golek perjalanan kuliner sing nyenengake, India Kidul kudu ana ing dhaptar ember sampeyan. Ing artikel iki, kita bakal njelajah restoran-restoran ing India Kidul sing nawakake pengalaman gastronomi sing ora ana liyane.

Dosa Delights: Panggonan Paling apik kanggo Klasik India Kidul

Dosa, krep gurih sing digawe karo adonan beras lan lentil, minangka klasik India Kidul sing wis nemokake menu ing saindenging jagad. Panganan iki biasane disedhiyakake karo santen klapa lan sambar, sup lentil sing pedhes. Salah sawijining papan sing paling apik kanggo nyoba dosa yaiku ing restoran MTR sing misuwur ing Bangalore. Restoran kasebut wis ngladeni dosa wiwit taun 1924 lan wis dadi papan sing dituju kanggo warga lokal lan turis.

Ing Chennai, dosa ing Sangeetha Vegetarian Restaurant kudu dicoba. Restoran kasebut duwe sawetara toko ing saindenging kutha lan dikenal kanthi macem-macem jinis dosa, saka masala dosa klasik nganti pizza dosa cheesy. Yen sampeyan ana ing Hyderabad, pindhah menyang Chutneys, sing dikenal kanthi dosa campuran kaya paneer tikka dosa lan keju lan jagung dosa.

Foto avatar

ditulis dening John Myers

Chef profesional kanthi pengalaman industri 25 taun ing tingkat paling dhuwur. Pemilik restoran. Direktur Minuman kanthi pengalaman nggawe program koktail sing diakoni sacara nasional kelas donya. Penulis panganan kanthi swara lan sudut pandang sing didorong Chef.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

The Indian Flatbread: Ngerti Tortilla

Njelajah Restoran Vegetarian India Nearby: Pandhuan Komprehensif