Dianyari pungkasan: Oktober 292022

Pambuka

Syarat lan Ketentuan Standar Situs Web sing ditulis ing kaca web iki bakal ngatur panggunaan situs web, Chef Reader diakses ing chefreader.com.

Syarat iki bakal ditrapake lan mengaruhi panggunaan situs web iki. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo nampa kabeh syarat lan katentuan sing ditulis ing kene. Sampeyan ora nggunakake situs web iki yen ora setuju karo Syarat lan Ketentuan Standar Situs Web iki.

Bocah cilik utawa wong ing ngisor umur 18 taun ora diidini nggunakake situs web iki.

Hak Intelektual

Liyane saka konten sing sampeyan duweni, miturut Ketentuan iki, Chef Reader lan / utawa sing menehi lisensine duwe kabeh hak properti intelektual lan bahan sing ana ing situs web iki.

Sampeyan mung diwenehi lisensi winates kanggo tujuan ndeleng materi sing ana ing situs web iki.

Watesan

Sampeyan diwatesi khusus saka kabeh ing ngisor iki:

  • Nerbitake materi situs web ing media liyane;
  • Sade, sublisensi lan / utawa komersialisasi materi situs web apa wae;
  • Nindakake publik lan / utawa nuduhake materi situs web apa wae;
  • Nggunakake situs web iki kanthi cara apa wae sing bakal ngrusak situs web iki;
  • Nggunakake Situs web iki kanthi cara apa wae sing nyebabake akses pangguna menyang situs web iki;
  • Nggunakake situs web iki bertentangan karo undang-undang lan peraturan sing ditrapake, utawa kanthi cara apa wae bisa nyebabake situs web, utawa wong utawa entitas bisnis apa wae;
  • Melakukan penambangan data, panen data, ekstraksi data utawa kegiatan liyane sing padha karo situs web iki;
  • Nggunakake Situs Web iki kanggo melu pariwara utawa pemasaran.

Wilayah tartamtu ing situs web iki diwatesi saka akses dening sampeyan lan Chef Reader bisa luwih mbatesi akses sampeyan menyang area ing situs web iki, sawayah-wayah, kanthi kabijakan mutlak. Sembarang ID pangguna lan sandhi sing sampeyan duwe kanggo situs web iki rahasia lan sampeyan uga kudu njaga kerahasiaan.

Konten Sampeyan

Ing Syarat lan Ketentuan Standar Situs Web iki, "Konten Sampeyan" tegese audio, teks video, gambar utawa materi liyane sing sampeyan pilih ing situs web iki. Kanthi nampilake Konten Sampeyan, sampeyan menehi Chef Reader lisensi sing ora dilisensi, ora sah, ing saindenging jagad kanggo digunakake, ngasilake, adaptasi, nerbitake, nerjemahake lan nyebar ing media apa wae.

Konten sampeyan kudu dimiliki lan ora nyerang hak pihak katelu. Chef Reader nduweni hak kanggo mbusak Konten Sampeyan saka situs web iki kapan wae tanpa ana kabar.

Privasi

Mangga maca Kebijakan Privasi.

Ora Ana Warranty

Situs web iki diwenehake "kaya saiki," kanthi kabeh kesalahan, lan Chef Reader ora nyebutake perwakilan utawa jaminan, apa wae sing ana gandhengane karo situs web iki utawa bahan sing ana ing situs web iki. Uga, ora ana sing ngemot ing situs web iki sing bakal ditafsirake minangka menehi saran marang sampeyan.

Batesan Tanggung Jawab

Ing acara ora Chef Reader, utawa pejabat, direktur lan karyawan, bakal duwe tanggung jawab apa wae sing ana hubungane karo panggunaan situs web iki apa kewajiban kasebut ana ing kontrak. Chef Reader, kalebu pejabat, direktur lan karyawan ora bakal tanggung jawab kanggo tanggung jawab ora langsung, konsekuensi utawa khusus sing ana utawa ing sembarang cara sing gegandhengan karo panggunaan situs web iki.

Bayaran ganti rugi

Sampeyan kanthi iki ganti rugi Chef Reader saka lan tumrap apa wae lan / utawa kabeh tanggung jawab, biaya, panjaluk, panyebabe tumindak, kerusakan lan biaya sing ana ing sembarang cara sing gegandhengan karo pelanggaran ketentuan Ketentuan iki.

Severability

Yen ana ketentuan ing Ketentuan iki dianggep ora sah miturut undang-undang sing ditrapake, ketentuan kasebut bakal dibusak tanpa mengaruhi ketentuan sing isih ana ing kene.

Variasi Syarat

Chef Reader diidini kanggo mbenakake Ketentuan kasebut kapan wae miturut anggone cocog, lan kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan kudu mriksa maneh Ketentuan kasebut kanthi rutin.

Assignment

The Chef Reader diidini menehi, transfer, lan subkontrak hak lan / utawa kewajiban miturut Katentuan kasebut tanpa kabar. Nanging, sampeyan ora diidini menehi, transfer, utawa subkontrak hak lan / utawa kewajiban miturut Katentuan kasebut.

kabeh Agreement

Syarat kasebut minangka kabeh kesepakatan ing antarane Chef Reader lan sampeyan gegayutan karo panggunaan situs web iki, lan ngganti kabeh persetujuan lan pangerten sadurunge.

Ukum & Yurisdiksi

Ketentuan iki bakal diatur lan diinterpretasikake miturut hukum Negara ing, lan sampeyan ngirim menyang yurisdiksi non-eksklusif saka pengadilan negara lan federal sing ana ing kanggo ngrampungake perselisihan.